Style din sommerkjole
13. maj 2019

Sommeren og foråret byder altid på en masse kjoler – lange, korte og figursyede.

Men hvordan styler du dem bedst?

 

I denne guide giver vi et bud på, hvordan du kan style de forskellige kjoler med jakker og sko, så du er klar til sommeren.

 

Den søde

Blomsterprint og pastelfarver er igen i år forårs- og sommerfavoritter. Den gule farve er frisk og stråler af forårsstemning. Giv det søde look et twist med en rå denimjakke og mørkeblå ruskindssko. Et lækkert outfit til både hverdag og fest.

 

Den simple

Den simple kjole med det helt rigtige snit og den perfekte længde. Den kjole du tager frem igen og igen, når tøjkrisen melder sig. Pift den op med en cool ruskindsjakke i jordfarver og et par skinnende sko. Ton kjolen ned til hverdag og op til fest.

 

Den printede

Print giver liv til dit outfit. Igen i år ser vi en masse dyreprint og længde på sommerkjolerne. Style den snakeprintede kjole med en cool læderjakke og et par hvide sneakers. Perfekt til sæsonens mange festivaller og havefester.

 

Den festlige

Med sarte nuancer og feminine blonder er du klar til de mange fester, som foråret og sommeren byder på. Et par stiletter og en lys jakke giver et mere formelt og fint look, så du er klar til barnedåb, bryllup eller konfirmation.

Relaterede artikler
Se alle artikler