Sommersalat
13. maj 2019

Uret er for længst skiftet til sommertid, og sommermånederne nærmer sig med hastige skridt. Det er derfor også blevet grilltid, hvortil en frisk, smagfuld salat fuldender middagsbordet.

Denne sommersalat passer perfekt til både grillmad og lette sommerretter.

 

Det skal du bruge:

  • 200 gr. jordbær
  • 200 gr. cherrytomater
  • 0,5 dl balsamicoeddike
  • 1 moden avokado
  • 150 gr. minimozzarella
  • 1/2 pose frisk spinat
  • 50 gr. valnødder
  • 1 håndfuld brombær
  • 1 håndfuld blåbær
  • Olivenolie
  • Salt og peber

 

Sådan gør du:

Vask spinaten, og læg den i bunden af din salatskål. Skræl dernæst avokadoen, og skær den i tern.

Vask og halver jordbærrene, cherrytomaterne og mozzarellaen, og bland dem sammen med avokadoen. Læg det ovenpå spinaten.

 

Pynt med brombær og blåbær. Hak valnødderne i store grove stykker, og drys dem ovenpå salaten. Drys herefter olie henover.

 

Varm balsamicoeddiken op ved medium varme i en gryde, så den tykner. Hæld det i en frysepose, og klip et lille hul for enden for at pynte salaten. Smag til med salt og peber.

Relaterede artikler
Se alle artikler