Ønsketræ
23. november 2018

Hjælp os med at hjælpe udsatte børn

 

Nørreport Centret holder jul i velgørenhedens navn. Du kan hjælpe ved at opfylde et juleønske for et udsat barn i Holstebro Kommune: Tag et ønskekort fra centrets Ønsketræ og giv et gavekort.

 

For mange er julen en fortryllende tid fyldt med forkælelse, lækkerier og gaver. Et stigende antal børn i Danmark oplever dog, at julen er knapt så særlig. Flere og flere familier mangler økonomiske muligheder for at kunne gøre julen til det, vi ellers forbinder med højtiden.

 

Siden 2005 har præst i Kirkens Korshær, Søren Nielsen, forsøgt at yde disse udsatte familier og nødlidende mennesker julehjælp i form af gavekort, så der er lidt ekstra til at forsøde julen med. Igen i år går Nørreport Centret også ind i det velgørende arbejde og opstiller i december igen et ”Ønsketræ” i centret. Via Ønsketræet kan alle være med til at hjælpe et udsat barn ved at tag et kort fra træet og købe et gavekort til barnet på kortet.

 

Det betyder meget

– Ønsketræet er en fantastisk idé, og sidste år fik vi gaver til mere end 260 børn fra Ønsketræet. Vi er glade for opbakningen og håber og tror, at der igen i år vil være mange, som vælger at tage en ønskekort ned fra træet og glæde et barn – og en familie, siger Søren Nielsen og peger på, at man med en gave til et udsat barn støtter en hel familie.

 

– Disse børn hører jo alle hjemme i en familie, og for forældre betyder det altid meget, at nogen hjælper med at være gode ved deres børn, siger han og tilføjer, at man naturligvis også stadig kan støtte julehjælpen helt ordinært med et pengebeløb.

 

– Disse familier trænger til hjælp til alt det, der hører julen til og gør den til en dejlig tid for os alle. Det er der Julehjælpen går ind og gør en forskel, forklarer han.

 

Sådan hjælper du

Tag et ønskekort fra Ønsketræet

Køb et gavekort på kr. 100 – 250 kr. i en af Nørreport Centrets butikker

Sæt ønskekortet på gavekortet og aflever det i butikken.

 

Nørreport Centret afleverer alle gavekort til sogne- og korshærspræst Søren Nielsen, der sørger for at de tilfalder de rette børn.

 

Du kan også støtte Julehjælpen ved Kirkens Korshær i Holstebro Kommune på:

Mobilepay: 29 17 03 25

Julehjælpens konto: 7670-2679996

 

 

 

Relaterede artikler
Se alle artikler