Ny H&M bliver en gevinst for hele byen
03. oktober 2018

En ny H&M på 1700 m2 med både herreafdeling, tøj til unge og ikke mindst interiørafdelingen, H&M Home, som noget helt nyt bliver et plus for det jubilerende Nørreport Center og for hele byen, mener storemanager, Britta Skov Jakobsen

 

Det er 29 år siden hun første gang trådte ind i H&M i Nørreport Centret som medarbejder. I år hvor Nørreport Centret kan fejre 40-års jubilæum, er store manager i H&M, Britta Skov Jakobsen, stadig med – og hun glæder sig over den udvikling både byen, centret og butikken har været igennem.

– Det har været lidt af en rejse, og den er jo langt fra slut. Faktisk sker der i de kommende måneder en masse nyt, som sætter yderligere skub på udviklingen, siger hun og erkender, at hun er vild med nye udfordringer.

 

Britta Skov Jakobsen har ikke i alle 29 år været i H&M i Nørreport Centret. Efter 12 år rykkede hun til Skive i seks et halvt år, inden hun brugte halvandet år på at åbne en ny H&M på gågaden i Herning og køre den i stilling. Men i 2008 var stillingen som store manager i Holstebro pludselig ledig:

– Det var oplagt. Jeg ville gerne tilbage til min egen by og slippe for at køre så langt på arbejde. Og så synes jeg bare, det er sjovt at få muligheden for at starte forfra igen. Jeg kan godt lide at være med til at sætte mit eget præg på tingene, og hos H&M er der nærmest ingen grænser for mulighederne. Så jeg var ikke længe om at slå til, siger hun.

 

Supplerer hinanden

Britta Skov Jakobsen vendte i 2008 tilbage til en helt ny butik, der var en del af den udvidelse, som Nørreport Centret netop havde været igennem.

– Det var som om Nørreport Centret kom mere på landkortet, da det blev større. H&M har altid kunnet trække kunder fra et stort opland, men med udvidelsen tiltrak også Nørreport Centret endnu flere mennesker, siger hun og glæder sig derfor over endnu en renovering af centret. En renovering som betyder, at H&M bliver udvidet med cirka 50 % og dermed får et butiksareal på ikke mindre end 1700 m2.

 

– Med tøj til både kvinder, børn og som noget nyt også til herrer og unge og med ny interiørafdeling spænder vi meget bredt.

Ikke mindst interiørafdelingen, H&M Home, er Britta Skov Jakobsen spændt på. Det er et koncept, som endnu ikke ses i ret mange H&M-forretninger i provinsen, men som nu altså kommer til Nørreport Centrets største butik.

 

– Vi får det i Holstebro, fordi man fra H&M’s side tror på projektet Holstebro og tror på, at det kan blive en succes. Jeg ser det som et supergodt supplement til de øvrige butikker i både centret og resten af byen. Og jeg håber, at udvidelsen kan blive godt for alle, at det kan brede sig som ringe i vandet og at alle kan drage nytte af det. For jeg er overbevist om, at den nye butik vil trække flere mennesker til byen – og det gavner jo os alle, siger store manageren og understreger, at hun ikke ser butikkens nye koncepter som konkurrenter til byens øvrige butikker.

 

– Konkurrence er sundt, fordi det får os alle til at gøre det endnu bedre. Men jeg ser det faktisk mere som et supplement. At vi som handelsby sammen kan tilbyde en endnu bredere vifte af muligheder til kunderne. Så på den måde vil butikken bliver en gevinst for hele byen, siger hun.

 

Den nyrenoverede H&M åbner i foråret 2019, hvor hele butikken vil være shinet op. Heldigvis behøver butikken ikke at lukke, mens renoveringen foregår.

– Vi tager en del ad gangen, så kunderne ikke kommer til at mærke det alt for meget. Man siger jo, at det skal være skidt, før det bliver godt. Men så bliver det til gengæld også rigtig godt, lover Britta Skov Jakobsen.

Relaterede artikler
Se alle artikler