To festlooks til ham
30. september 2019

Herretøj behøver ikke bare at bestå af et par bukser og en bluse. Og når der er fest på programmet, må den gerne få lidt ekstra gas. Mønstrede detaljer og maskuline accessories løfter dit sæt, uanset om du går efter det afslappede udtryk eller det klassiske og elegante.

 

Cool og casual

Jeans er mange mænds bedste ven i klædeskabet, og det forstår vi godt. Vælger du en T-shirt til et par jeans i en let slidt vask, kan du med fordel tilføje nogle items, der gør det hele lidt mere festligt. Mønstrede strømper har været fremme længe, og vi tror på, at de er kommet for at blive. De er den perfekte tilføjelse til dit look, når der gerne må ske lidt, uden at det stikker helt af.

 

Blå denim er superflot sammen med brunt læder, og derfor er disse lækre high-top sneakers et godt valg. Gå all in, og bind looket sammen med et matchende ur. Kommer du frem til festen på cykel eller gåben, så vælg en let overgangsjakke med en cardigan under – og husk en fed herretaske til det mest nødvendige. Klar, parat, fest!

 

Festlig og elegant

Skjorte og habit går aldrig af mode, og sværger du til det elegante look, kan du hente inspiration til et lækkert sæt her. Den sorte habit er en klassiker, men kan også hurtigt blive lidt formel. Derfor kan du med fordel vælge et mørkeblåt sæt, og gerne et med tern, som vi er begyndt at se mere af. Hvis du er modig, sætter du en mønstret skjorte til ternene. Og ja, det kan du sagtens – mønstermiks er nemlig mere in end nogensinde.

 

Når du giver den gas med mønster på sæt og skjorte, er det en god idé at holde dine accessories i et mere klassisk look. Vælg for eksempel et ensfarvet slips, og skab ekstra elegance med en klud i jakkelommen. Et maskulint ur på håndleddet og et par klassiske herresko, der matcher dit bælte giver det sidste touch.

 

Relaterede artikler
Se alle artikler