10 tips til kuffert-pakning
03. maj 2018

Sommerferien står for døren. Er du én af de heldige, der skal ud at rejse, får du her 10 nemme tips til, hvordan du bedst pakker din kuffert.

 

Tjek vejret: Den norske vejrtjeneste www.yr.no giver dig en detaljeret – og pålidelig – langtidsprognose for vejret i selv den fjerneste afkrog i verden.

 

Keep your darlings and kill the rest: Dit yndlingstøj herhjemme vil formentlig også være dit yndlingstøj på turen, så kast et kritisk blik på indholdet i din kuffert, inden du lukker den – hvis den overhovedet kan!

 

Rul tøjet: Tøjet både krøller og fylder mindre på den måde. Rul også sokker og put dem ned i skoene, så de ikke optager ekstra plads.

 

To par sko: Begræns antallet af sko til et praktisk og et pænt par, og rejs i dem, der fylder mest.

 

Tungt nederst: Læg tunge ting som jeans, sweatre, håndklæder og sko nederst i kufferten for at undgå at krølle det mere lette tøj.

 

Tænk småt: Pak dine toiletsager i rejsestørrelser. De fleste mærker laves rejseversioner, eller du kan selv købe små beholdere hos Matas.

 

Undgå uheld: Der kan gå hul på emballage under transporten, så læg for en sikkerheds skyld dine toiletsager i små fryseposer – og husk, at binde knuder på dem

 

Ujævne ting: Toilettaske, kamera og bøger fylder mindst, hvis du lægger dem i midten af kufferten.

 

Ekstra bagage: Medbring en ekstra, let taske, og læg den i bunden af kufferten. Så er der plads til at få ”lidt” souvenirs med hjem.

 

Livrem og seler: Tag kopier af pas, kørekort, billetter og forsikringsdokumenter og hav et eksemplar både i bagagen og håndbagagen, hvis uheldet skulle være ude.

 

God ferie!

Relaterede artikler
Se alle artikler