To festlooks til hende
01. oktober 2019

Kan du også mærke tøjkrisen komme snigende, når der er et festligt arrangement i kalenderen? Du er ikke den eneste, og derfor har vi fundet to festlige outfits, du kan lade dig inspirere af, uanset om du føler dig bedst tilpas i et casual look, eller du er til det mere pyntede.

 

Cool og casual

Du kan sagtens kombinere festklar med casual, og du får inspiration til et sæt lige her. For mange er jeans det sikre valg, og det gode er, at de kan styles op og ned alt efter anledningen. Vælg et par med svaj, som giver en flot silhuet, og tilføj et casual touch til looket med en T-shirt. Hvis du er en frossenpind, kan du sagtens tage en strik på til fest i de mørke måneder, og denne med striber i fine farver er et godt bud. Nu skal der tilføjes accessories – det er nemlig dem, der løfter dit look fra hverdagsagtigt til festligt.

 

Vælg gerne farver, der matcher dit tøj som øreringene og huen her, hvor farverne går igen i strikken. Et par friske sneakers gør sættet ekstra cool, og med en lang frakke i et feminint snit som prikken over i’et er du klar til fest.

 

Festlig og elegant

Elsker du at finde de høje hæle frem til enhver festlig lejlighed? Så læs med her, hvor vi giver dig opskriften på et elegant og festligt look. En lang kjole er perfekt til formålet, og så er det ideelt i den kølige tid, hvor vi gerne vil have lidt ekstra varme om benene. Denne i et smukt mønster går hånd i hånd med fest og farver, og hvis du er modig, hopper du i en kort, gul jakke, der giver power til dit look og fremhæver kjolens gyldne detaljer.

 

Og når du nu er i det gyldne hjørne, hvorfor så ikke fortsætte? Den smukke taske med guldfarvede detaljer gør looket ekstra elegant, og er du til smykker, så tilsæt et par matchende øreringe. Det elegante sæt fortjener selvfølgelig et par høje hæle, og vælger du støvletter frem for stiletter, holder du nemmere varmen på fødderne. Og så er rødt på negle og læber bare altid en god idé.

Relaterede artikler
Se alle artikler