Sko til store og små – og al slags vejr
25. august 2020

Sko til store og små – og al slags vejr

Den danske sensommer byder på al slags vejr. Derfor har du brug for alle slags sko. Vi har fundet seks af slagsen, så hverken du eller de små går galt i byen.

Strandtur

Skal der være plads til sand mellem tæerne? Så sidder et par klassiske Birkenstock lige i sko-skabet. De er en behagelig tilføjelse til din skogarderobe. Og de findes i både voksen- og børnestørrelse, så hele familien kan få matchende sandaler.

Birkenstock sandaler, Skokjær, dame, kr. 1150,-

Nedtur

Gummistøvler er måske ikke de fedeste sensommersko. Men de behøver jo ikke at afspejle vejret. Det gør de her i hvert fald ikke. Prøv lige at se det fine print. Har du unger, der elsker at danse regndans i store vandpytter? Så er det bare ud i det grå med fede gummirøjsere på.

Gummistøvler, Skokjær, pige, kr. 300,-

 

Skovtur

Med et par gode, lukkede sko fra Viking er de mindste klar til at gå på opdagelse, når der står skovtur på programmet. De kan bruges i alt slags vejr. De er nemlig både vand- og vindtætte og åndbare. Og så er de børnevenlige på grund af velcro-lukningen, der gør det nemt for de små selv at tage dem af og på.

Viking støvler, Skokjær, dreng, kr. 800,-

Optur

Vi tør næsten godt garantere, at du får optur, hvis du hopper i de her badboys. De går til det meste. Hverdagsoutfittet? Tjek! Gå-i-byen-sættet? Tjek! Med andre ord: De får dig til at ligne en, der er totalt fremme i skoene.

Chelsea boots, MR – Holstebro, kr. 1000,-

Bytur

”Jeg har for mange sko”… sagde ingen kvinde nogensinde. Så mon ikke du godt kan snige et par ekstra stiletter ind i garderoben? Med et par i velour er det nemt at skabe et elegant look. Så behøver du ikke at få sko-krise, hvis en spontan date night opstår. Heller ikke selvom den foregår på græs. Den lille, brede hæl sørger nemlig for, at du føler dig på sikker grund hele aftenen.

Stiletter, Skokjær, kr. 400,-

Gåtur

Hvis sneakers er din go-to-sko, er her et bud på dem, du skal eje i den kommende sæson. De er lynhurtige. Dine fødder vil takke dig for dem. Og så vil de garanteret møde mange misundelige blikke på deres vej.

Ecco sneakers, Skokjær, herre, kr. 1300,-

Relaterede artikler
Se alle artikler