Salat med serranoskinke og grillet squash
25. februar 2019

En dejlig let salat, som kan bruges som hovedret eller tilbehør dertil.

 

Det skal du bruge:

  • 1 pose babyspinat
  • 50 gram pinjekerner
  • 1 squash
  • 1 peberfrugt
  • 125 gram bøffelmozzarella
  • 8 skiver serranoskinke
  • 1 lille løg
  • Kerner fra 1 granatæble

Det skal du bruge til dressingen: 

  • Balsamico-dressing
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 spsk.balsamicoeddike
  • 1 tsk. dijonsennep
  • 1 spsk. honning
  • Salt og peber efter smag

 

Sådan gør du: 

Skyl babyspinaten og kom det i en slynge. Del derefter løget i halve og skær det i tynde skiver.

Flæk granetæblet, slå kernerne ud og kom det i skålen med babyspinat. Rist pinjekernerne på en tør, varm pande, og stil til side.

Skær squashen i skiver på ca. 1 cm og skær peberfrugten i små stykker på ca. 2-3 cm. Pensl begge dele let med olivenolie og kværn en smule salt og peber over. Grill squash og peberfrugterne i 2-5 minutter på hver side.

 

Ryst alle ingredienserne til dressing sammen, og vend den i skålen med de resterende ingredienser. Fordel salaten på et salatfad, og top med grillet squash og peberfrugt, bøffelmozarella i skiver, små roser af serranoskinke og pinjekerner.

 

Relaterede artikler
Se alle artikler