Hvem får mandlen?
09. december 2019

Er du velforberedt til årets ”konkurrence”? Altså den, hvor alle roder rundt i risalamanden for at finde mandlen og vinde den prestigefyldte mandelgave? Vi har samlet en række idéer til, hvad årets mandelvinder skal pakke ud til julemiddagen, og dem får du her.

 

Hyggetid og fordybelse

Brætspil og bøger er gode klassikere, når årets mandelgave skal findes. Du kan for eksempel prøve at starte en tradition med at give en god bog i mandelgave. Så kan I deles om bøgerne, der år for år føjes til ”familiesamlingen” og lade dem gå på skift mellem jer. Og vælger du et spil, kan I spille det sammen senere på aftenen – og finde ud af, hvem der er familiens dårligste taber …

 

Ordet fanger – Bog & idé – 199,95

Piratjagten – Bog & idé – 249,95

Elsk afgrunden – Bog & idé – 199,95

 

Livsnydergaven

Elsker I et godt glas eller lækker chokolade i din familie? Okay, hvem gør ikke det. En rigtig livsnydergave slår aldrig fejl – at det måske ikke er den mest opfindsomme gave, bliver den altså ikke dårligere af. Og hvis du ikke selv vinder den, må du jo krydse fingre for, at modtageren måske vil dele.

 

Rødvin – Centerkiosken – 55,-

Snaps – Centerkiosken – 190,-

Chokoladehjerte – Centerkiosken – 36,95

Fyldt chokolade, Anton Berg – Rema 1000

 

Til æstetikeren

Alle kan lide noget pænt at kigge på – derfor bliver de fleste også glade for at få lidt nyt, der pynter derhjemme. Du kan vælge noget, der egner sig til at have stående fremme hele året – eller gå julevejen og lade mandelgaven være lidt julet pynt til resten af juledagene. Vælger du det sidste, kan I gøre det til en hyggelig tradition, at mandelgaven skal på julebordet hvert år fremover.

 

Eva trio vase – Nørreport Isenkram – 199,95

Kähler Urbania Lyshus – Nørreport Isenkram – 249,95

 

Relaterede artikler
Se alle artikler