Kunsten at dække påskebord
04. april 2018

Når du dækker påskebordet, er det oplagt med grønt eller blomster. Det er dog rarest, hvis gæsterne kan se ham eller hende, de sidder overfor, så vælg evt. én buket påskeliljer eller gæslinger som det høje indslag.

Derudover kan du vælge småt grønt, fx karse, vintergækker eller perlehyacinter, som du stiller hele vejen ned langs bordet. Brug gerne stofservietter, og bind evt. en lille snor om, som kan holde på en vintergæk eller andet fint forårsgrønt.

 

Vi anbefaler Klüvers:
Hos Klüvers stiller du ikke bare sulten; du får en gastronomisk oplevelse, hvor kokkene har kræset for råvarerne og syltet, røget, bagt og stegt. Alt, hvad du får serveret er lavet i eget køkken. Ikke noget med færdigmad eller hurtige løsninger.

I april kan du blandt andet glæde dig til bagt torsk med stenbiderrovn, syltede løg, marineret bladselleri og persillemayo. Hertil anbefaler Dorthe og Lars Klüver en Chardonnay fra Keystone i Californien.

Relaterede artikler
Se alle artikler