Konkurrence

Deltag i den store genåbningskonkurrence her

Konkurrence samt betingelser 

Endelig har vi åbent igen! Det fejrer vi med en konkurrence.

Deltag i konkurrencen og svar på 5 spørgsmål om Holstebro samt Nørreport Centret. Uanset hvor mange rigtige svar du får, deltager du i konkurrencen, hvor du kan vinde gavekort for en samlet værdi af 20.000 kr.

Sådan deltager du:

  • Konkurrencen er digital og tages på centrets hjemmeside eller via QR-kode, som du finder på vores konkurrencemateriale i centret.
  • Svar på alle 5 spørgsmål – uanset antal rigtige, deltager du i konkurrencen.
  • Ved deltagelse skal du oplyse din e-mail samt navn, så vi kan kontakte dig, hvis du er en af de heldige vindere.
  • Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev.
  • Vinderne trækkes efter konkurrencen slutter d. 16. maj og kontaktes senest d. 17. maj. pr. mail
  • Præmier udleveres kun mod fremvisning af vindermail og afhentes af vinderen selv senest d. 1. juli 2021 i Nørreport Centret.

 

Vind gavekort for 20.000 kr. pr. center.

Fordeling af gavekort:

20 stk. 500,-

10 stk. 1.000,-

 

Behandling af dine persondata i forbindelse med konkurrencen – deltagers samtykke

Når du deltager i konkurrencen og oplyser dit navn og mailadresse i formularen, giver du Newsec Property Asset Management Denmark A/S samtykke til at anvende dataene til ovenstående formål. Vi opbevarer ovenstående data i kampagneperioden (26/4 – 21/5 2021), så vi kan trække vindere og kontakte dem samt overbringe præmien. Hvis det ikke lykkedes at få kontakt til en vinder, eller vinderen ikke ønsker at modtage præmien, trækker vi en ny vinder. Ved udlevering af præmier gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige kontaktoplysninger, der er nødvendige for at udlevere præmierne. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke ved at kontakte os på info@newsec.dk, hvorefter vi sletter dine data. Du har ret til at anmode om indsigt i, hvilke persondata vi behandler om dig. Du har også ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine persondata, til at anmode om berigtigelse eller sletning af de af dine persondata, som du mener, er ukorrekte, forældede mv. og du kan anmode om at behandlingen af dine persondata blokeres. Har du spørgsmål til vores behandling af dine persondata, eller vil du indgive en klage i den forbindelse, kan du kontakte Newsec Property Asset Management Denmark A/S ved at sende en e-mail til info@newsec.dk Når du tilmelder dig nyhedsbrevet accepterer du, at det pågældende center opbevarer personoplysninger om dig. Vi behandler udelukkende oplysninger om de e-mail med det formål at sende dig nyheder og tilbud fra centret.

Konkurrencebetingelser:

Ansatte i centrene samt i butikker tilknyttet centrene samt deres familiemedlemmer må ikke deltage i konkurrencen. Konkurrencen kører fra 26/4 til og med 16/5 2021. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter eller andet. Præmier udleveres kun mod fremvisning af vindermail og afhentes af vinderen selv senest 1/7 2021. Hvor præmien kan afhentes er oplyst i vindermail. Præmieværdien beløber sig til samlet 20.000 kr. pr. center og præmieafgiften er betalt.

Følgende centre samarbejder om konkurrencen:

WAVES, Ros Torv, Ballerup Centret, Farum Bytorv, Hørsholm Midtpunkt, Spinderiet, Sct. Mathias Centret, Waterfront, Viby Centret og Nørreport Centret.

Deltagere skal minimum være 18 år.