Klüvers opskrift: Brownie med kanel og kirsebær
Her får du serveret opskriften på den ultimative festkage. Nemlig Klüvers søde, bløde brownie med kanel og syltede kirsebær. Den smager ikke bare godt. Den er også virkelig nem at bikse sammen. Og så dufter den lidt af jul. Derfor kan du ikke undgå at smile og nynne, når du står i køkkenet og skal traktere.
Det skal du bruge
• 200 g mørk chokolade
• 200 g smør
• 125 g hvedemel
• 3 æg
• 265 g sukker
• 1 tsk kanel
• ½ tsk salt
• 100 g syltede kirsebær
Sådan gør du
• Smelt smørret, og vend chokolade i.
• Pisk sukker og æg til en luftig masse.
• Bland de to masser sammen, og tilsæt kirsebær, mel og kanel, mens du rører forsigtigt rundt.
• Kom den samlede masse i en smurt bradepande med pergamentpapir.
• Bag kagen i en forvarmet ovn ved 160 grader i 20-25 minutter.
Tilbage er kun at sige: Klar, parat, bag!