Guide: Find de perfekte jeans
01. oktober 2019

Det er en videnskab for sig selv at finde et par jeans, der sidder godt hele vejen rundt – hvis du har fundet dem, er der ikke andet at sige end: lucky you! Hvis ikke, så læs med her, hvor vi giver dig en guide til, hvilke jeans der bedst komplimenterer din kropsform. Du finder også fire par jeans til manden, alt efter hvilken stil, han foretrækker.

 

Til hende

1. Petit bagdel, Noisy May Kimmy jeans, kr. 299,95 hos Vero Moda

Skinny jeans med stretch og en medium høj talje giver plads til lår og bagdel og fremhæver taljen. Disse fra Noisy May med fine detaljer går til både hverdag og fest.

 

2. Fyldig bagdel, Shiny design jeans, kr. 299,95 hos Creme Fraiche

Jeans med svaj i benene giver god harmoni, hvis din bagdel fylder lidt i landskabet. Disse fra Shiny Design er desuden højtaljede, hvilket både forlænger benene og giver en flad mave.

 

3. Timeglas figuren, Pulz jeans, kr. 799 hos Spot/Choice

Som udgangspunkt klæder regular fit jeans de fleste, og hvis du har få former, får du lidt ekstra med denne model. Disse jeans fra Pulz har en benlængde, der stumper en smule.

 

4. Drenget figur, Pieces Leah jeans, kr. 379,95 hos Vero Moda

Loose fit jeans giver ekstra fylde til en lille bagdel. Disse fra Pieces sidder løst langs hele benet og stumper lidt – fold dem evt. op til lige over anklen; det giver illusionen af længere ben.

 

Til ham

5. Rå og afslappet, Hugo boss jeans med slim fit og stretch, kr. 1200 hos Mr Holstebro

Er du til rå jeans, er disse med små huller og en let slidt vask sikkert lige dig. Brug dem til hverdag med en T-shirt og til fest med en blazer over.

 

6. All round-valg, Alberto jeans med slim fit og multi-stretch, kr. 900 hos Mr Holstebro

Et par sorte jeans giver tonsvis af styling-muligheder. Disse i stone wash er cool til det lidt rockede look med støvler, men går også til pæne lædersko eller sneakers.

 

7. Moderne cowboy, Hugo Boss jeans, kr. 1100 hos Mr Holstebro

Jeans i den klassiske mellemblå nuance er nok, hvad de fleste vil kalde en ”rigtig cowboybuks”. Med disse jeans og en hvid skjorte kan du ikke gå galt i byen.

 

8. Gode til vinter, Joop jeans, kr. 1300 hos Mr Holstebro

Mørkeblå jeans kan bruges hele året, men disse er lavet i en særligt kraftig kvalitet, som gør dem velegnet til lidt koldere temperaturer. Den mørkeblå farve er især flot med brunt bælte og brune sko til.

Relaterede artikler
Se alle artikler