En-to-tre god hårdag
01. oktober 2019

Hvad gør du, når efterårsblæsten får godt fat i lokkerne, der i forvejen kunne have det bedre efter sommerens mindre gode behandling med sol og saltvand? Eller når dage med fugtigt efterårsvejr truer med at give dig en frisure, der mest af alt minder om Monicas i det afsnit af Venner, hvor de er på Barbados? Centrets dygtige frisør har løsningen, der består af tre skønne produkter, som bliver dine nye venner i nøden.

 

1. Nashi Argann Conditioner

Hvis du har taget sommerens tørre spidser med dig ind i efteråret, er der én løsning: FUGT! Derfor har du brug for et produkt lavet specielt til formålet. Denne conditioner plejer håret, får det til at føles sundt og stærkt, og håret bliver lettere at rede ud. Massér den ind i spidserne, når håret er nyvasket og vådt, og lad den virke i 2-3 minutter.

 

Conditioner, By Vinding, kr. 149,-

 

2. Nashi Argan Instant Hydrating Styling Mask

Fugtigt efterårsvejr kan som nævnt hurtigt sætte en stopper for charme, selvtillid og lækkert hår. Her er leave-in spray’en fra Nashi Argan genial. Den mindsker kruset hår, sørger for pleje og varmebeskyttelse og gør det nemt at style håret. Og så skal den ikke skylles ud. Bare spray den i nyvasket og håndklædetørt hår, kør børsten gennem lokkerne – et voilà.

 

Hår maske, By Vinding, kr. 169,-

 

3. Nashi Argan Oil

Det her lille vidunderprodukt styrker håret og tilfører blødhed, så det filtrer mindre – slet ikke uvæsentligt i blæsevejr. Og selvom det er en olie, skal du ikke være bange for, at den fedter. Vær blot opmærksom på at fordele den i spidserne og ikke oppe ved hårrødderne. Som en bonus beskytter olien også dit hår mod solens stråler (hvis de skulle kigge forbi) og hjælper mod kruset hår.

 

Olie, By Vinding, kr. 299,-

Relaterede artikler
Se alle artikler