Fem fine gaveindpakninger
09. december 2019

Er du også en af dem, der fravælger indpakning i butikken, fordi det er så hyggeligt at gøre det selv? Om du er til glimmer udover det hele, det mere enkle look eller sætter miljøet først, får du her lidt inspiration til, hvordan dine gaver skal pakkes ind i år.

 

Den minimalistiske

Enkelt behøver slet ikke at være kedeligt. Så hvis du er til less is more, så gå efter den enkle indpakning. Se bare, hvor smukt det kan gøres med glitrende guldglimmerpapir og en guldstjerne. Og hvis du er mere til sølv eller noget helt tredje, vælger du selvfølgelig bare det.

 

Den personlige

Her kan du virkelig være kreativ og vise, at du har lagt energi i både gave og indpakning. Find noget pynt, som passer til modtagerens personlighed og dekorér gaven, som du har lyst til. Det vil uden tvivl sprede ekstra juleglæde og varme modtagerens hjerte, at du har gjort lidt ekstra ud af det.

 

Den pyntede

Hvis du aldrig bruger ordene ”for” og ” meget” i samme sætning, er der vist ingen tvivl om, hvilken indpakning du skal gå efter, så giv den gas med alt det pynt, glimmer og gavebånd, du kan finde. Prøv at holde de forskellige elementer i samme nuancer – det giver et superflot udtryk.

 

Den klassiske

Rød er både julens og kærligheden farve, så er du eller din modtager en rigtig juleelsker, skal gaven da pakkes ind i et klassisk julelook i en smuk rød farve. Og du kan vælge stilen igen og igen – klassisk går nemlig aldrig går af mode.

 

Den bæredygtige
Vil du gerne give gaver og passe på miljøet samtidig? Det kan sagtens lade sig gøre, og du behøver ikke at smide et eneste stykke gavepapir ud i processen. Find noget stof, du godt kan lide, og genbrug det år efter år. Jep, det er smart – og det kan gøres virkelig flot og rustikt.

 

Alt materiale til indpakningen kan købes i henholdsvis Rema 1000, Flying Tiger Copenhagen og Creativ Shop.

 

Relaterede artikler
Se alle artikler