Find din forårsduft
17. marts 2020

Det dufter lidt af forår
Duften af forår er duften af blomster og friskhed. Af renhed. Af frisk luft. Solskin og rosé på terrassen omgivet af alt det grønne og spirende. Og når alt omkring dig dufter så vidunderligt håbefuldt, hvorfor så ikke matche omgivelserne? Vi har været en tur rundt i Nørreport Centret for at finde ud af, hvad du skal dufte af dette forår. Og der er selvfølgelig både lidt til hende og lidt til ham. Læs videre herunder, og find ud af, hvilken duft der bliver din favorit i det blomstrende forår.

 

Til hende:

Marc Jacobs Daisy Eau so Fresh – Matas – 75 ml, kr. 599,95

Alle kvinder vil elske den her. Frisk og let duft med den perfekte balance mellem frugt- og blomsternoter. Og så se lige toppen med de fine bellisblomster.

 

Lancôme Idole – Matas – 25 ml, kr. 389,95

Navnet siger det hele – den søde, friske og franske duft fortjener idolstatus. Og vi er sikre på, at du også vil føle dig som lidt af et idol med et par pust fra den fine flakon.

 

The Body Shop White Musk, The Body Shop, kr. 175,-
En let og frisk body mist til opfriskende og øjeblikkelig forårs-feeling med noter af frugt og blomster.

 

The Body Shop British Rose, The Body Shop, kr. 175,-
Hvis du kan lide duften af roser, vil du elske denne sag. Den friske duft sender os direkte tilbage til mormors rosenbede, og her kunne vi godt blive for en stund.

 

Til ham:

Gucci Guilty Love Edition – Matas – 50 ml, kr. 759,95

Kærlighed og orientalsk blomsterduft er, hvad du får i denne duft fra Gucci. Og det er ikke så lidt. Vi er i hvert fald allerede forelskede …

 

K by Dolce & Gabbana – Matas – 50 ml, kr. 519,95
Direkte fra de karismatiske og solbrune italienere til den stærke og charmerende mand, der ikke er bange for hverken at vise sin personlighed eller sin bløde side. Og hvad mon K’et står for? Tja, hvem vil ikke gerne dufte som en konge …

 

Tom Ford Oud Wood – Matas – 30 ml, kr. 899,95
Duften af den kostbare ingrediens oudtræ går ikke ubemærket hen på ham, der bærer denne sensuelle duft, skabt af en af de største modeskabere. Til mænd med varme og en forkærlighed for det eksklusive.

 

Issey Miyake GO Nectar D’issey – Matas – 80 ml, kr. 829,95
Vand. Blomster. Frisk forårsvind. Ja, alt det, der kendetegner foråret. Sådan dufter den her sag. Og hvilken bedre måde at blende ind i foråret på?

Relaterede artikler
Se alle artikler