Fede fund til far
13. maj 2019

Det kan være svært at finde en gave til manden der har alt. Derfor har vi samlet et par fede fund, så du kan forkæle din far med lidt ekstra sjove, personlige og praktiske gaver.

 

Duften af sommer

Parfume, Matas

Gør din far sommerklar med en frisk sommerduft. Et sikkert, men godt gavevalg.

 

En slurk af Fur til far

Øl, Centerkiosken

Forkæl din far med velsmagende specialøl. Gaven, han kan gemme til specielle lejligheder eller bare drikke, når kalenderen siger afslapning og hygge.

 

En pæn portion nørdviden

Kogebog, Bog & Idé

Kogebogen tager selvfølgelig afsæt i en køkkenmaskine, du ikke finder i det gængse køkken. En perfekt gave til din madglade far, der elsker at nørde i køkkenet.

 

Nyt til sommergarderoben

T-shirt, Mr Holstebro

Med en farverig t-shirt puster du lidt liv i din fars sommergarderobe. Med den er han klar til sol, sand, strand og vand.

 

Det sikre gavevalg

Skjorte, Mr Holstebro

En pæn, enkel skjorte er altid en god idé. Hvis din far ikke er den store shopaholic, vil han sætte pris på lidt nyt og lækkert til klædeskabet.

 

Grillmasterens grej

Spækbræt og kniv, Flying Tiger Copenhagen

Til ham, der er vild med at lave mad. Han melder sig selvfølgelig, når der skal udpeges en grillmaster til sommerens havefest, og så skal grejet være i orden.

 

Dansesko til sommerfesten

Sko, Skokjær

Hvis din far er lidt af en modemand, der går op i sit udseende til både hverdag og fest, så forkæl ham med et par pæne sko til samlingen.

 

Til det indre legebarn

PlayStation. Game Stop

Bliver din far aldrig for gammel til at spille PlayStation? Så er det den ideelle gave, som børn og børnebørn også kan få glæde af.

Relaterede artikler
Se alle artikler