Dæk op til farverig forårsfest
10. april 2019

Kalenderen siger forår. Og det betyder højtid for store fester

– lige fra bryllupper og konfirmationer til hyggelige havefester.

 

Denne sæson emmer af blomstrende vintagefornemmelser – både når det gælder festkjolen og den festlige borddækning. Med krystalglas og blomster kan du give din simple borddækning et friskt pift af forår. Så tag et smut forbi Nørreport Isenkram, hvor du finder smukke krystalglas, fine vaser og simple tallerkener. Lækker forårsmad smager nemlig endnu bedre, hvis du serverer det i smukke rammer.

 

Endelig titter forårsblomsterne frem, og det er tid til at byde foråret velkommen – både inde og ude. Og der er mange søde og sjove måder, du kan pynte med blomster, når du får gæster. Uanset, om du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag eller havehygge, så kan blomster pifte din borddækning op. Udsmyk dine bordkort med blomsterblade eller skriv navnene direkte på blomsterhovederne. Hos Creativ Shop kan du slippe din kreativitet fri og finde forskellige tusser, farverigt papir og pynt. Foråret er nemlig en fest for dig med pyntesyge.

 

Og du skal komme farve på både bordet og tøjet. Særligt gul er en forårsfarve, du ikke kan snige dig udenom. Måske du er vild med påskeliljer? Eller har en gul kjole i gemmerne? Så er du allerede godt på vej. Du må bruge alle nuancer af gul – fra sart lysegul til helt neongul, så der er en god chance for, at du kan finde en nuance, der passer ind i garderoben og på forårsbordet.

Relaterede artikler
Se alle artikler