Fantastisk med flow af kunder uden for døren
25. september 2018

Dorthe og Lars Klüver, som står bag Café Klüvers, er glade for deres beslutning om at åbne café i Nørreport Centret sidste sommer. – Det giver masser af muligheder, når man hele tiden har masser af kunder lige uden for døren, siger parret. 

 

Det er lidt mere end ét år siden, at Dorthe og Lars Klüver, der ejer og driver Anlægspavillonen, tog mod til at springe ud i noget helt nyt: En café i Nørreport Centret.

 

Dermed er parret de seneste, der har åbnet ny forretning i centret – og det har de ikke fortrudt.

– Det har været rigtig godt! I begyndelsen skulle vi jo lige finde ud af, hvordan det er at drive en café – og ikke mindst i et center, hvor man har faste åbningstider. Nu har vi gjort en masse erfaringer: Vi ved, hvornår der er travlt i caféen, hvad kunderne gerne vil have og hvornår der er plads til at prøve nye koncepter af, fortæller Dorthe Klüver. Derfor er menukortet netop blevet skiftet, ligesom caféen vil prøve at lave aften-takeaway.

 

– Brunch og frokost her helt fra begyndelsen været vores helt store områder. Takeaway bliver der mere og mere af til frokost. Så derfor prøver nu med et nyt koncept. Hvor man kan hente sin aftensmad i caféen og tage den med hjem og spise. Det handler hele tiden om at forsøge at finde nye måder, hvorpå vi kan udnytte, at vi har et fantastisk flow af kunder uden for caféen hele tiden, siger Dorthe Klüver, der således er godt tilfreds med de fordele centret giver.

 

– Et af centrets forcer er jo at vi har gode parkeringsforhold, så der kommer rigtig mange kunder igennem. Når de er i centret, er det vores opgave at finde ud af, hvordan vi får dem ind i forretningen.

 

Mulighed for indflydelse

 

Dorthe Klüver er udover at åbne café også blevet bestyrelsesmedlem i centerforeningen. Endnu en ting, hun synes, er en god oplevelse.

 

– At vi ligger i et center giver os masser af gode kolleger. Som engageret i bestyrelsen får vi samtidig mulighed for at få indflydelse på udviklingen i centret. Det er fedt at kunne komme med forslag og arbejde for centrets udvikling. Vi har helt klart en berettigelse i byen, og nu, hvor vi forbliver det eneste center, skylder vi også byen at gøre os endnu mere umage, siger hun og peger blandt andet på renoveringen af Nørreport Centret, som betyder et lysere og mere moderne center.

 

– Det er vigtigt, at centret bliver renoveret, så det fremstår flot, lyst og nyt. Det har været tiltrængt, men jeg forstår samtidig godt, hvorfor det først sker nu, hvor vi kender fremtiden bedre, siger hun og tilføjer med et smil:

 

– Og hvem ved, måske får vi på sigt også behov for plads til flere butikker.

Relaterede artikler
Se alle artikler