Nyt efterårskluns til ham og hende
25. september 2020

Nyt efterårskluns til ham og hende

 

Ny sæson. Ny garderobe. Eller i hvert fald en opgradering af den. Vi har derfor fundet fire fede outfits – to til ham og to til hende – så du kan pakke dig ind i bløde lag og jordfarver på den stilede måde.

Blå toner

 

Du kan hurtigt pifte en almindelig blå skjorte op med et par accessories. Det er for eksempel helt vildt nemt at opnå et mere uptight udtryk med en butterfly. Og det er endnu nemmere, fordi vi har fundet en selvbinder-version. Du sætter prikken over i’et, hvis du tilføjer et ur med en lækker læderrem, et maskulint armbånd eller en charmeklud, der matcher butterflyen. Gå med hele molevitten, eller pluk efter temperament. Og smid en pullover over skjorten, hvis du er frossenpindstypen.

 

Skjorte, Hugo Boss, Mr Holstebro, kr. 900
Strik, Hugo Boss, Mr Holstebro, kr. 1100
Butterfly med tørklæde, Mr Holstebro, kr. 200
Ur, Hugo Boss, Nicolaisen, kr. 2295
Blå læderarmbånd, Nicolaisen, kr. 295

Rene linjer

 

Er dine øjne vilde med rene linjer? Så skal du hoppe i det her preppy sæt med ternede bukser, hvid strik og et ur, der gerne vil ses. Den kridhvide strik kræver selvdisciplin, hvis den skal holde hele dagen uden pletter. Til gengæld er det et look, der tager et standpunkt, og du glider ikke i ét med tapetet, hvis du klæder dig á la Rungsted Havn i Holstebro.

 

Strik, Martinique, Mr Holstebro, kr. 800
Ternede bukser, H&M, kr. 249
Ur, Hugo Boss, Nicolaisen, kr. 3995
Visitkortholder, Mr Holstebro, kr. 350

Jordfarver med bling

 

Det gode ved efteråret er, at du endelig kan flytte ind i de blødeste, mest bamsede striktrøjer. Jo mere grov og vamset din strik er, desto smukkere er det, hvis du tilsætter fine, delikate smykker. Vupti! Det var lige et casual hverdagslook til dig, der ikke går ned på sparkling detaljer.

 

Strik, Degn, kr. 499,95
Tørklæde, Degn, kr. 299,95
Ørering, Nicolaisen, kr. 1095
Ring, Nicolaisen, kr. 975
Halskæde, Nicolaisen, kr. 1245
Hårelastik, Matas, kr. 24,95

Blødt og fint

 

Den her råhvide strik med flæser er en ultrafeminin style, som samtidig er helt-nede-på-jorden-agtig. Den går godt sammen med sarte sølvsmykker, der er en let og fin detalje i outfittet. Sno et tørklæde om halsen, hvis du har brug for lidt ekstra at lune dig på. Det kunne jo for eksempel være et i lyserødt, der ser knaldgodt ud sammen med hvidt.

 

Strik, H&M, kr. 249
Tørklæde, Creme Fraiche, kr. 129,95
Hårklemme, Matas, kr. 24,95
Halskæde, Nicolaisen, kr. 995
Øreringe, Nicolaisen, kr. 1195
Armbånd, Nicolaisen, kr. 695

Relaterede artikler
Se alle artikler