Mød Stephanie Dorothea – Trendspotter
05. marts 2019

Mød Nørreport Centrets trendspotter – Stephanie Dorothea
“Jeg er oprindeligt fra Tyskland, men jeg har boet, læst og arbejdet i USA i en periode, og nu har jeg hjemme i Holstebro. Her bor jeg med min søde mand og vores 3-årige søn, Jamie, der begge må finde sig i mine mange skøre idéer. For dem er der nok af med en uddannelse som Fashion Designer fra Herning.

 

Når du møder mig, møder du (oftest) en glad og smilende pige, der til tider slipper sin skøre personlighed løs. Min hemmelige afhængighed er min store trang til søde sager, som jeg elsker at nyde med en god kop te eller kaffe.

 

Jeg lægger utrolig meget vægt på detaljer, for mig er det nemlig detaljen, der skaber smukke designs. Omend det er en overflade, teksturer, skæringer eller behandlinger. Det er også derfor, at jeg oftest bliver mest inspireret af makrobilleder, som er billeder taget med fokus på motivet.

 

Jeg kan ikke stå for smukke printdesigns, og jeg elsker indretning. Måske det bunder i min uddannelse som designer?

 

Ofte kaster jeg mig ud i nye projekter, fordi jeg får en idé, jeg bare må teste af. For tiden er det meget inden for bagning og indretning af vores hjem. Og så er jeg også i gang med at forny min garderobe efter mit vægttab.

 

Al min inspiration til boligen, gør-det-selv-projekter, opskrifter og garderobefornyelse, vil jeg selvfølgelig gerne dele med dig her på bloggen og på Nørreport Centrets Instagram.”

Relaterede artikler
Se alle artikler