Åbningstider
Man-tors 09.30-17.30 Fredag 09.30-18.00 Lørdag 09.30-15.00
information

The Body Shop leder hele tiden efter naturlige ingredienser fra alle fire verdenshjørner for at kunne bringe dig effektive produkter, der fremhæver din naturlige skønhed og unikke personlighed.

Vi bestræber os på at anvende jordens ressourcer på en betænksom måde, når vi leder efter naturlige materialer og ingredienser til vores produkter. The Body Shop er stolte over at have introduceret fair handel i kosmetikbranchen gennem det unikke Community Fair Trade handelsprogram. Vi var også de første til at benytte bæredygtig palmeolie, 100% genbrugsemballage samt til at rejse midler og skabe bevidsthed om aktuelle sociale problemstillinger som for eksempel trafficking af de mest sårbare i vores samfund, nemlig børn og unge.

Community Fair Trade

Køber du produkter med Community Fair Trade ingredienser, er du med til at ændre livsvilkårene for mennesker i bl.a. Ghana, Nicaragua, Italien og Guatemala.

Vores engagement inden for Community Fair Trade fortsætter med at vokse, og i dag indeholder mere end 75% af vores produktsortiment Community Trade ingredienser.

Instagram
@norreportcentret
01/06
Åben instagram