Åbningstider
Man-tors 8.30-17.30 Fredag 8.30-18.00 Lørdag 8.00-15.00

Hos Frisør Gro består teamet af syv kreative og professionelle frisører med centralt beliggenhed i Nørreport Centret. Salonen er indrettet lyst og enkelt, og med en fin nordisk inspireret ro i nutidens mest moderne materialer.

Et besøg hos Frisør Gro skal være meget mere end blot en klipning. Det skal være en inspirerende oplevelse og et rart besøg – noget du ser frem til hver gang.

Høj kvalitet i vores behandlinger er Alpha og Omega. Vores kunder er unikke og inspirerer os på hver sin måde. Vi er aldrig blege for at komme med bud på, hvordan vi kan fremhæve det bedste i dig. For os er god kvalitet, at din klipning ikke kun ser godt ud når du forlader salonen, den skal også være nem at have med at gøre derhjemme.

For os er det at være frisør en konstant rejse. Faget er altid i bevægelse,  og vi tror på man altid kan forbedre sit håndværk, samt måden at se sin kunde på. Vi mener man aldrig bliver færdig med og udvikle sig, derfor uddanner vi os kontinuerligt. Uanset om du behøver en retning af pandehåret eller en makeover, så gør vi vores ypperste for at bringe det bedste frem i dig. Vores mission er, at du altid forladerFrisør Gro med rank ryg.

 

Instagram
@norreportcentret
01/06
Åben instagram