Nicolaisen står for kvalitet og udvalg

Sanne Justesen, ny medarbejder hos Guldsmed Nicolaisen i Nørreport Centret, glæder sig over at arbejde med kombinationen af smukke smykker og unikke ure

- Jeg er især vild med ure. Men kontakten med kunder og kombinationen af smykker og ure passer mig perfekt.

Sådan siger Sanne Justesen, ny medarbejder hos Guldsmed Nicolaisen. Hun er uddannet hos en guldsmed i Skive og har i en periode arbejdet i hotelbranchen. Men hun savnede sit oprindelig fag og søgte stillingen hos Nicolaisen.

- Jeg har tidligere besøgt Nicolaisen og vidste, at butikken står for både kvalitet og et bredt udvalg af alle de gode mærker. Desuden giver det et helt specielt flow af kunder, at butikken ligger i et center, som også har en helt særlig hygge over sig. For eksempel skal man aldrig bekymre sig om vejret.

Med en personlig passion for ure glæder hun sig over, at Nicolaisens i forvejen brede udvalg af urmærker bliver udvidet med det svenske brand Kronaby. 

- Kronaby er super enkelt og smukt design samtidig med, at uret er et smart watch. Jeg kan godt lide, at det ligner et almindeligt ur men rummer teknologi som blandt andet skridttæller, og at uret diskret vibrerer, når mobilen ringer eller man får en sms. For mig giver det mere mening end de ure, hvor tekstbeskeden toner frem på en skærm på håndleddet.

Desuden glæder Sanne Justesen sig over den høje grad af faglighed, hendes nye arbejdsplads repræsenterer:

- Det giver faglig tilfredsstillelse at arbejde i en guldsmedbutik, som også rummer værksted med en guldsmed og en urmager. Det er en fantastisk service at kunne tilbyde kunderne, at vi har håndværkere - tilmed meget dygtige håndværkere - i huset.