Kom og sælg – kom og køb

Tirsdag 17. oktober på Centertorvet

Nørreport Centret inviterer igen til sit populære gratis børneloppemarked i efterårsferien. Så kom og sælg dit legetøj, tøj eller andet - og find måske noget nyt.

Der er mulighed for at gøre en god handel - eller at få ryddet ud i det gamle legetøj og tjene en skilling, når Nørreport Centret traditionen tro arrangerer sit populære børneloppemarked i efterårsferien. - Vi elsker, når der sker noget for familiens yngste i skoleferierne. Derfor er vi superglade for, at Nørreport Centret holder fast ved denne tradition, som betyder at masser af legetøj bytter hænder - og masser af børn bliver glade, siger handelschef Jens Kristian Larsen.

Tirsdag den 17. oktober i efterårsferien er der stillet borde op på Centertorvet i Nørreport Centret, hvor børnene kan slå sig løs - købe og sælge. 

Hvert barn får et bord til sine varer, og vil man gerne dele med søster eller brormand, kan man sagtens være to om et bord. - Så er der nemlig plads til ekstra mange til den hyggelige tradition, hvor centret altid er fyldt med glade børn og deres forældre eller bedsteforældre. Og når der er liv i centret, smitter det også ofte af på resten af byen, siger Jens Kristian Larsen.