I H&M keder man sig aldrig

Leder af børnetøjsafdelingen i H&M i Nørreport Centret, Nadia Falsig Jensen, fejrer 10 års jubilæum - og er vild med sit job og butikkens trendy og funktionelle tøj til både store og små børn

Nadia Falsig Jensen faldt pladask for H&M, da hun for ti år siden blev ansat i butikken i Nørreport Centret.

- Butikken står aldrig stille, og man keder sig aldrig. Jeg har fantastiske kolleger, og stemningen og sammenholdet er unikt, siger Nadia Falsig Jensen.

Hun blev i første omgang ansat i dameafdelingen, men for syv år siden - da hun vendte tilbage efter sin første barsel - blev hun tilknyttet børnetøjsafdelingen. Den er hun i dag leder af.

- Jeg har en god chef, der gør det muligt for mig at arbejde i butik, selv om jeg har to børn og en mand, der også arbejder i butik. Og så har jeg et udfordrende job. Min opgave er at skabe en god shoppingoplevelse og inspirere kunderne. Desuden skal jeg coache og uddanne mit team og gøre dem stærke i deres opgaver. I børnetøjsafdelingen rådgiver og sparrer vi med kunderne på en anden måde end i voksenafdelingen. Vi svarer på spørgsmål om funktionalitet og om størrelser og alder. Ofte også om trends. For eksempel vil bedsteforældre gerne vejledes i, hvad der hitter trendmæssigt blandt børnene, siger Nadia Falsig Jensen, der også personligt er vild med H&Ms børnetøj - hendes egne to børn på syv og fem er ofte klædt i tøj fra mors arbejdsplads.

- H&M går forrest med det nyeste mode og er altid et skridt foran. Det kan jeg godt lide, siger afdelingslederen, der i anledning af jubilæet blev fejret med morgenbord, blomster, tale - omgivet af alle gode kolleger.