Rema 1000

I REMA 1000 finder du et sortiment, som næsten er dobbelt så stort i forhold til øvrige discountkæders sortiment.

Grunden til dette er, at vi ønsker, at man kan købe stort set alt til hverdagen, så man ikke behøver at skulle flere steder. Vi ønsker at hjælpe vores kunder til at spare tid og penge - eller rettere sagt, så ønsker vi at gøre det nemmere og hurtigere at få overstået de daglige indkøb i en travl hverdag.

Kvalitet er nøgleordet hos os. Vi tester og smager alle varer, inden de kommer på vores hylder, da vi ikke ønsker at sælge produkter, som vi ikke selv kan stå inde for, eller som vi ikke selv vil købe.

"Value for Money" er et gennemgående tema - vi vil sikre, at alle vores kunder får god værdi for pengene. Vi vil gerne have, at man bliver positivt overrasket, når man eksempelvis køber vores REMA 1000 varer - at man bliver overrasket over, at man kan købe så gode varer så billigt.


Andre butikker med dagligvarer & delikatesser

Cafe Emmas

Lækre, frisksmurte sandwich - præcis som du ønsker! Sandwichen skal være en oplevelse. Den skal få dine tænder til at løbe i vand og maven til at spinde af velbehag. Hos EMMAs gør vi alt for...
Læs mere

Center Kiosken

Kiosken tilbyder et stort udvalg af aviser og blade. Du har også mulighed for at købe lidt til den søde tand eller forsyne dig med ugens lottokupon. ...
Læs mere